yang sudi menerima saya ^_^

Isnin, 23 April 2012

SeLaMaT SamBuT HaRi LaHiR ^_^







::assalamualaikum dan salam sejahtera::







hehehe..tangan tengah gatal nak menaip laju-laju.. semalam tak sempat nak taip.. nie ader mase yang terluang cikit nie..anis rase nak wish birthday untuk three princess yang amat bertuah yer..tak sangka plak dalam sekelas  ader yang birthday same..also untuk my lecturer..<3











insan yang bertuah itu ialah :-



Miss HarDiana


  • My Loving Lecturer
  • ajar saya masa saya part 1 dekat UiTM Dungun
  • seorang tenaga pengajar yang fun and enjoy
  • sangat sabar melayan karenah kami yang sangat ramai..(hampir 40 org)
  • saya suka cara miss mengajar *paling ingat biler miss ajar sebut tomatoes* (memang sy tak reti nak  sebut, berbelit lidah)

saya nak wish untuk miss :D

hehehehe.. nak bodek pon dah tak boleh kan ! 
sekarang miss dah tak ajar saya !
selamat sambut hari lahir miss <3
semoga dimurahkan rezeki ~
semoga cepat sembuh kaki yang terpeleok tu ~
dipanjangkan umor 
sentiasa diberkati Ilahi..
sayang miss sangat-sangat !





next !!

DolFina Lata Anak Tugong



  • satu group dengan fina until now !
  • sangat nice,sweet and comel !
  • berasal dari sarawak
  • pernah ajar saya bahasa serawak iaitu "kamek sayau kenuang"

i wish :D

selamat sambut hari lahir ya fina
semoga kamu baik-baik aja..
semoga berjaya dalam hidup.
saya sangat rindu nak dengar kamu panggil saya "mek annieh"
bunyi macam sweet giteww biler kamu sebutnya.. 






lastly!!



cik lieya





  • pernah sekelas dulu! sekarang tak lagi !
  • suka tengok pipi cik bam yang gebu tu..
  • awak sangat chomel sebab awak tembam
  • boleh bagi isi awak cikit tak dekat saya*gurau jer*
  • nice meeting u friend !

wishes :D
semoga cik bam berjaya selalu
nak jumpa awak lagi*kalau berkesempatan*
semoga diberkati Allah selalu
cepat-cepat kawin yer..^_^




simple note:
saya sayang orang 
yang pernah singgah dalam
hidup saya !



merci beucoup
(^_^)


2 ulasan:

  1. Tanpa Nama4/23/2012

    Wahh terharunya..thanx a lot my dearie anis.. hugs <3 May Allah bless u always :) Regards: Miss Nurhadiana :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. *big hugs* <3.. macih miss.. :D

      Padam