yang sudi menerima saya ^_^

Isnin, 23 April 2012

Segmen "Saya sayang Blog saya sebab.."




::assalamualaikum::







terase kosong kosong kosong *nyanyian najwa latif* biler tak join segmen kan.. so kredit to noor sebab sudi tag dekat saya yang memang tak banyak pengalaman bab-bab nak jawab or buat segmen.. takat cincai cincai boleh lah.. ^_^ hehehe.. tak lupe jugak untuk tuan punye segmen iaitu alynn nyzaa yang menjemput saya ke segmennya.. terima kasih banyak- banyak..






okeyhh kawan-kawan dengan lafaz Bismillahirahmanirahim anis mulakan untuk join segmen ini.. bagi sape-sape yang nak join same..silalah Tekan SiNi ! 






saya sayang Blog saya sebab dalam blog nie saya akan luahkan ape yang saya rase macam orang lain jugak kan..blog just like art for me..setiap blog mempunyai karakter and seni yang tersendiri..sama seperti saya..becoz i really love with art *walaupun kadang-kadang tak berseni sangat* biler anis terjah or fly away ke blog orang laen then rase nak taruk jugak dekat dalam blog sendiri walaupun saya masih mentah dan belum arif bab-bab blog...but i try godek-godek cikit kununnya nak bagi nampak makin comel*even tak menjadi seperti yang di idamkan*..saya jugak sayang sangat dekat blog saya kerana saya perlukan teman untuk saya berbicara selain dari perbualan lisan..jadi saya jadikan this blog as my friend to me for create anything about me using my short finger nail...and lastly kerana blog ini blog saya, maka saya harus hargai dan menyanyanginya..



name yang nak di tag:



simple note:
saya bangga dengan blog saya
saya sudah join
anda bagaimana??


merci beucoup
(^_^)

21 ulasan:

  1. thanx sudi join ^^ really appreciate it ~
    happy blogging ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih buat segmen yang best nie ^_^

      Padam
  2. tq sbb invite^^
    Insya-ALLAH if rajin, ary join^^

    BalasPadam
  3. ni senarai peserta utk masa ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih alynn.. hope boleh tolong ajarkan mcmaner nk buat segmen..^_^sy bru lg bab-bab bloggig..macih :D

      Padam
  4. hye,,,,

    sy pun syg blog sy,,
    jum folo2,,

    dr segmen yg same,,
    http://sarakassim.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    thx :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome :D salam perkenalan :D

      Padam
  5. miss z datang...
    dari segmen Alynn juga...
    jemput datang blog...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. trima kasih singgah sini miss Z :D

      Padam
  6. tengs ya ! follow cnie jugka. hee.

    Btw, hepy blogging dear :DD

    BalasPadam
  7. As-salam..
    datang dari segmen "SAYA SAYANG BLOG SAYA SEBAB.."


    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html
    sudi-sudi datang ke blog saya. salam perkenalan dihulurkan..

    BalasPadam
  8. salam singgah dari segmen yang sama..salam kenal

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    BalasPadam
  9. Salam kenal.. Dari segmen yang sama. Sudi2lah datang berkunjung ke blog :)

    Link Entri

    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    BalasPadam
  10. Salam , bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    BalasPadam
  11. singgah sini,,happy blogging..

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.htm

    BalasPadam
  12. Lily singgah sini dr segmen yg sme ^_^

    BalasPadam
  13. terima kasih sume :D

    happy always okey :D

    time kasih daun keladi
    silalah datang lagi =D

    BalasPadam
  14. blogwalking sini + follow .

    jom lawat blog faizahjasmie .

    kalau sudi , follow lahh blog yang ta seberapa tuhh . hehe

    http://serikandi95.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    BalasPadam
  15. hana BW n follow sini

    http://marsgreen.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    BalasPadam