yang sudi menerima saya ^_^

Selasa, 17 April 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"




assalamualaikum



salam ukhuwah fillah =D

merci beucoup
(^_^)


24 ulasan:

  1. wah, join segmen yer..sy pulak xpenah lg join..xbiasa lah..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. jomlah join.. cuma nak tambah kenalan, y not kite mencuba kan .. :D

      Padam
  2. salam saya singgah melawat dari segmen same:D jemput singgah ke blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh:D

    BalasPadam
  3. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    BalasPadam
  4. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  5. da ada masa free ni, jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    BalasPadam
  6. Saya dah join! :]

    BalasPadam
  7. sorry sebab lewat terjah^^

    BalasPadam
  8. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    BalasPadam
  10. maaf lambat terjah..singgah n follow cnie..done follow..:)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  11. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    BalasPadam
  12. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  13. BW sini jugak ^^

    BalasPadam
  14. salam ukhwah. segmen same lah kite :)

    BalasPadam
  15. sy dtg BW kt sini dari segmen yang sama:-)

    BalasPadam
  16. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  17. BW here dari segmen yg sama...:)

    BalasPadam
  18. singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    BalasPadam
  19. salam..terjah ke blog nih dari segmen yang sama..nice to meet ya'..also follow ur blog..kalu sudi datang la blog ni

    http://nawza89.blogspot.com

    BalasPadam
  20. ASSALAMUALAIKUM

    SALAM KENAI.DARI SEGMEN YANG SAMA. JOM SINGGAH BLOG SY.JANGAN LUPA FOLLOW K ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  21. Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

    BalasPadam
  22. singgah dr blog zamani

    post dari saya,
    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/breaking-down-my-favourite-blog-october.html

    BalasPadam