yang sudi menerima saya ^_^

Isnin, 16 September 2013

testing : blogging pkai samsung galaxy note ii

           assalamualaikum wbt semua..




sebelum pape.. anis nak mohon maaf sebab memanjang manjangkan tempoh tidak menghupdate peristiwa - peristiwa terkini berkenaan miss double A nie kann.. as well i' m bizi personn.. ( ini semua poyooo) kan..hehe.. to my short finger berlari lari atas keyboard dan meluahkan ape yang ade kepada uollss.. even something yang merapu merapann kannn..











update blog guna galaxy note yang abah sedekahkan.. yelaaa. anie manela mampu kan kan...nie testimoni jerr.. nak try macamner kesukaran hupdate guna benda alah nie.. bagi anis laa.. adee sdikit cabaran berbnding guna lappy..anis update pon sebab teringin sangat nak blogging.. tp broadband takde.. wifi susah nak dapat.. so my note jadi mangsanya.. 




based on ape yang anis perhatikan anis punyer ayat d tongang terbalik.. sekejab kesitu sekejab ke sini.. i notice that, this my bad bad post. i'm so sorry my lovely reader..anis tak boleh nak menghupdate panjang sangat..sebab anis seniri ponnn tak berapee nak nampakk ape point anis dekatt sini kann..




saya cuma nak update blog jerr.. bukan ade niat laen taw taw taw.. banyak sebenarnya nakciterr..sampai daa semak da kepala otak niee..tapi sabar. anis akan cuba take time untuk update lagi..









bonjour! au revoir ! merci beucoup ^_^

2 ulasan:

  1. Nice entri ! hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  2. nanti buat entry lebih sikit pasal samsung note ni..sy berminat nak ada hp besar...hahahah...

    BalasPadam