yang sudi menerima saya ^_^

Isnin, 28 Mei 2012

MunGkin SiLaP SaYa Lagi~ HaRaP Maaf..







assalamualaikum..






entri nie pasal coretan hati!harap maaf yer :( i can't smile :( memang habit saya bila saya taw ader orang marahkan saya! my feeling going down down down! maafkan anis umi..anis taw umi tak bace blog nie..maybe tak taw kot..tapi maafkan anis yer mi..bukan tak nak singgah lame lame tapi dah dekat maghrib dah *ko pon satu hal! maghrib pon pegi rumah orang,macam dah tak kenal matahari timbul ker tenggelam!!hishh* 










tadi dah kena backhand  back talk ekceli dengan budak kechipu tu..! katenya laen kali tak payah mai rumah lau takat nak datang 2 minute only..xsempat panas punggung!! *bukannya saya duduk atas bara api nak panas panas nie*menjawab!menjawab! jer keje budak anis nie..




tak bersyukur betol budak kechipu tuh! saya datang rumah awak sebab nak jenguk awak plus your mum taw!awak kate umi demam kan!alang-alang nak pegi rumah atok!saya bertolak dari rumah lambatlah awak!dkat pukul 5.30pm bru bertolak!lagipon sayakan pemandu berhemah..bawak kete 20km/jam jer..^_^..paham paham ajerlah, saya budak baru belajar.bukannya dia tahu sebelum nak sampai rumah dia dah berape kali kete tu mati




tapi awak marah macam saya pembunuh bersiri tu apesal!sekali bagi side kick kang!bercinta dengan lantai lah awak jawabnya.. opsss!*terkasor*egois betol minah nieh!!always nak menang!payah nak mengalah..*tanpa perasan* saya kan berdarah O..(pantang mengalah) ok fine!



tapi memang silap saya..saya tahu..saya buat umi marah..*tunduk* saya mengalah! maafkan saya..lain kali saya tak pergi rumah awak dah!sebab saya kena prepare untuk new sem..9/6 dah bertolak~barang tak packing lagi~ saya pergi sipi sipi nak maghrib(around 6.55PM) sebab saya taw adik awak balik! saya nak pastikan dia selamat jer! tapi dia tak sampai lagik! :(*macam aku xde henpon nak call kan* idea tersebut tak sempat nak melintas!yang tu yg tak terbuat!sekarang dah kena marah!padan muka tok diri sendiri!



maafkan saya :(



again!
maafkan saya :(


dekat tangan pulak!
i'm sori!


tak nak cakap banyak!nanti ader orang cakap kiter penipu :( i am bad gurlz! *kesat air mata* takpewlah awak..to my mat kechipu a.k.a Mr.VvIp..terbantot sudah nak bagitaw awak! *pasal awak marah marah tadi* nak cakap: saya tak pernah masak kari ikan pari..tadi tiba tiba kena buat..abah mintak tolong saya buatkan..saya takut hancing jer! *orang cakap:kalau tak pandai masak ikan pari nanti bau dia hancing* tapi saya go on jer..nie hasilnya.. *saya taw awak suka skodeng blog nie*



pertama kali buat dalam seumur hidup! tak pernah masak ikan pari..tambah tambah plak kari..tak reti nak buat...nie main hentam sajalah!Alhamdulillah..boleylah..*even minyak dah boleh buat goreng ikan lagi sekali ! banyak derr!*





komen tegar dekat rumah :-

adik: kak chik masin cikit!kak chik nak menikoh doh tu!
me:  dlm hati..(memandai jer ko dik,aku siku karang!)
azis: sedak doh nie!
me: sedak ko jis? lamokam masin (adik aku yang nie "gomobelako" orgnya)
my cousin: sedaknyorr kak chik buat! kaloh mok buat ~
me: amboii! lelebih mujinya..hah tambah tambah!
(aku nak taw ikan tu hancing ker idok!so let me try)
so biler try! not bad! boleh tahan..tahap nak makan bertambah!


tapi biler dengar awak marah saya..
pinggan ke tiga saya dah tolak tepi..
selera terbantot pdhal kenye butal!


remind again!
MAAFKAN SAYA





simple note:
kena carik masa!
to spend my time with them!
i hope i have it :( plezz!
mood:serba tak kena!














5 ulasan:

  1. ala..kesiannya..hehehe dia marah2 manja je tu..jgn ambik hati k..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah..huishh!
      takpaham betol lar cik erma :(
      awat laki cmtu..

      Padam
  2. terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

    BalasPadam
  3. nie msti si mat saher 2 an???
    lekok jew kple die 2...
    huhuhuh...rilex ar...anis syg..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. surelah not!
      my vvip tu mohammad hafifzudinlah dear..
      anak ksygan tu nak lekok2 nie..bhya..

      Padam