yang sudi menerima saya ^_^

Selasa, 17 April 2012

EntRi : AwaL pagi !! Breakfast Jom !!




assalamualaikum..





mownink ! mownink ! mownink! first time post enrti awal cenggini..awal ker?? hahaha ! biaselah kan.. time nie jalan tengah lenggang cikit..sumenya dah pergi kerja..cuti kan adat lah !*peace yowwwhh* bersenang-lenang lah anis berbloging plus blogwalking kan..hamboiii dah gaye orang takde keje kan..keh keh keh.silalah jeles !






apakah pagi ini anis akan buat?? yelah kan sesambil telinga mendengar "adikkkkku dan Al-quran ! " di TV9, tangan menyudu breakfast yang mak buat pepagi hari tadi..fuhhh masyoiikkk kot..meh cini kiter tengok menu pagi nie..


nasi goreng + sunny shine up
milo+ nescafe = neslo




lepas breakfast (alhamdulillah,amin) jom kiter "breathe some fresh air" so sambil-sambil tu kiter tengok keindahan Allah nak tak?some pic over here.. ready !




1                    2                 3               KLIKKK!! KLIKKK!!



bunga kertas
kaler oren plus pink



hai bunga pink
awk cantik lah !

tiger orchid
mak saya sayang awak sangat-sangat taw !!

classic punyer bunga kertas
susah dah nak dapat !

thailand punyer orchid
baka baik punya
always berbunga !

hai sweet yellow orchid
sumpah awk sweet sgt taw !


so now say "alhamdulillah" tanda kita mengingati kebesaran Allah..kita masih hidup untuk diberi kesempatan menghapuskan saki baki dosa kita..





simple note:
untung dapat cuci mata
dengan kehadiran awak
wahai bunga !




merci beucoup
(^_^)

4 ulasan:

  1. rajinnye dye..hehehhe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe ^_^..kelapangan yang teramat !

      Padam
  2. suka bunga! tapi kat rumah umi tak tanam. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. umi tak tanam ader sebab syg =D, mybe sebab dkat rumah always banjir..nnti nak taruk mane time tu..
      biler kak ngah ader rumah sndri nnti ! kak ngah tanam bunga banyak-banyak okeyh ! ^_^

      Padam