yang sudi menerima saya ^_^

Jumaat, 27 April 2012

::: contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy :::




::Assalamualaikum::








SYARAT-2 PEYERTAAN 

~ WAJIbul gunnah FOLLOW blog lulu :)

tekan banner dekat atas tu or Tekan Sini <3 



~ buat entry contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy 
D.O.N.E

~ tag banner tuh dekat link lulu ok :D
D.O.N.E

~ copy banner + full entry ( dari syarat penyertaan sampai tarikh keramat jeee )
D.O.N.E

~ gegurl only + berhijab :D
I'm a gurl and berhijab ..alhamdulilah.

~ sertakan 3 picto yang lengkap berbaju kurung , bertudung AND berseorangan :D . .(solo picha and FULL BODY )
D.O.N.E

~ picto yang bukan FULL BODY , TAK BERHIJAB , BUKAN SORANG-2 ( bergambo dgn adek , kakak , atuk , nenek ? ) OTOMATIK REJECT ~
(^_^)v

~tag 2 member pastikan dorang tawu 
aku tag semua follower perempuan yang datang blog nih...join la yerp :)


~ link kan entry korang dekat ruang komen (xder otomatik BATOLLL )
D.O.N.E

~ kurang peyertaan dari 50 orang atomatik pun batal . . hee :D
-


HADIAH -2 

1st prize 
~ kain ela cun melecun 
~ shawl 
~ pashmina 
~2 brooch ( hasil tgn kaki lulu )

2nd prize 
~ kain ela sohmei-2
~ pashmina 
~ brooch (hasil tgn kaki lulu )

3rd prize 
~ pashmina 
~ 2 brooch (hasil tgn kaki lulu )


nota cintak sebab buat contest :D
~ saje-2 nak bazir duit . . cehhwahhhh 
~ sejuk mata pandang gurl berbaju kurung . . auwwww awesome 

hadiah 100% dari lulu sendirik . . 
juri bukan lulu tapi ayahanda  , abangda   beliau :D and undian rawakkkkkk 

tarikh KERAMAT 19-4-2012  sampai 31-5-2012 
( atau berubah )

# #



contest yang sangat menarik untuk disertai bagi si gadis hokeyhh..
jomlah join contest cik lulu yang comel nie..
yang penting saya setuju yg gurls memang manis 
bila berbaju kurung <3


biler saya berbaju kurung :D




maaf sangat ! 
saya tak gheti nak posing
my loving baju kurung <3
sebab kaler dia turqoise ~


again ! posing yang same !
dah takde modal lain dah !
baju kurung riyau ~
pergi kenduri ^_^


abaikan salah ejaan di situ !
harap dimaafkan !
saya suka amik pic dekat
tempat yang tak cun *peace*



insan bertuah :D


simple note:
opkos nak menang !
sebab saya bangga berbaju kurung !
baju kurung pakaian harian di rumah jgk
bukan untuk ke kenduri shja taw ~





merci beucoup
(^_^) 


10 ulasan:

  1. jumpa daa~ puas la kerengga cari td mane anis tag kerengga .. hahaa~

    anyway, thanks anis .. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sori :D

      lmbat bg link.. join jom..
      hadiah dia menarik sgt :D

      Padam
  2. Thanks tag eyda . mcm berminat tpi gbr rsenya tkde so tk dpt nk join . btw gudluck my dear =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dear :D

      just sharing :D

      Padam
  3. thanx for da tagging :)

    BalasPadam
  4. bez jugak hadiah2...gud luck dear..=)

    BalasPadam
  5. kerengga tag anis .. ^^

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segmen-menjelajah-blogger-bersama-by.html

    BalasPadam