yang sudi menerima saya ^_^

Ahad, 15 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny







Assalamualaikum..






SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina Tekan Sini !.

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)








5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .


6. Link entry korang kat ruangan komen( KALAU PRIVACY BLOG,takleh buka,AUTOMATIK batal 




HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch


NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-








merci beucoup
(^_^)




4 ulasan:

  1. selamat maju jaya..=)

    BalasPadam
  2. dr segmen yg same..nice in hijab.
    btw done follow and nice to meet u ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasi ^_^ nice meet u too ^_^

      Padam